Ladataan...

FETA-PASTA ATERIA
Tuotetiedot
Tuotetiedot
pasta-ateria
Valmistusmaa
Ainesosat
Chilimaustettu pasta 58 % (keitetty pasta (vesi, pasta (DURUMVEHNÄ, vesi), tomaattisalsa (tomaatti, sipuli, tomaattimurska (tomaatti, tomaattimehu), sokeri, paprika (paprika, vesi, suola, viinietikka, sokeri), sitruunapyree, limetäysmehu (tiivisteestä) (E224 KALIUMDISULFIITTI), appelsiini-balsamico (balsamietikka (valkoviinietikka, rypälemehutiiviste), appelsiinimehutiiviste, appelsiinikuoriuute, luontainen appelsiiniaromi, luontaiset aromit, hapettumisenestoaine (E224 KALIUMDISULFIITTI), valkosipuli, suola, väkiviinaetikka, peperoni (paprika, vesi, suola, viinietikka, säilöntäaine (E224 KALIUMDISULFIITTI), hedelmäpyree (ananas, sitruuna, inkivääri, kandeerattu inkivääri (inkivääri, sokerisiirappi)), valkosipuli, sakeuttamisaineet (E440, E412), chili, mustapippuri, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E202, E211), oregano), rypsiöljy, buffalomausteseos (sipuli, tomaatti, valkosipuli, paprika, chili, mustapippuri, liperi, juustokumina, cayenne, oregano, suola, aromit (hiivauute, kana, paprika, chili, viinietikka), sokeri, dekstroosi, hapettumisenestoaine (E296), rapsiöljy), fetajuusto 16 % (pastöroitu LAMPAAN- ja VUOHENMAITO, hapate, juoksute, suola), tomaatti, babypinaatti. Pestokastike 20g: basilika 42 %, rypsiöljy, oliiviöljy, auringonkukansiemen, vaalea balsamietikka (viinietikka, rypälemehutiiviste, hapettumisenestoaine (E224 KALIUMDISULFIITTI), suola, valkosipuli, sokeri, mustapippuri, juustoaromi (MAITO), happamuudensäätöaineet (E330, E300), muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (E202, E211)
Yhteystiedot
Valmistaja
Savo-Karjalan liha
Pohjantie 157, 70940 Jännevirta
Markkinoija
Fresh Servant
MARJASAARENTIE 12 68870 EDSEVÖ
EAN
Ravintosisältö
Ravintosisältö
| Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
|---|---|
| Energia | 656 kJ / 157 kcal |
| Rasvaa | 10 g |
| - josta tyydyttyneitä rasvoja | 2,4 g |
| Hiilihydraattia | 11,6 g |
| - josta sokereita | 0,5 g |
| Proteiinia | 4,9 g |
| Suola | 1,30 g |
| Ravintokuitua | 0,9 g |

