Käsintehty punaviinipohjainen naudanlihapata ranskalaisittan. Kotimaisesta naudanlihasta, basmatiriisiä lisukkeena.
Valmistusmaa
Ainesosat
Kypsä naudanliha 21 % [naudanliha (Suomi), jodioitu suola], Basmatiriisi, Vesi, Kastikepohja [lihaliemi (vesi, naudanluut, laakerinlehti), tomaattipyre, sipuli, porkkana, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, suola], Hillosipuli [hillosipuli, vesi, väkiviinaetikka, sokeri, suola, aromi, hapettumisenestoaine (NATRIUMDISULFIITTI), makeutusaine (E 954)], Porkkana, Herkkusieni, Punaviini 4 % (sis. SULFIITTEJA), Kypsä savupekoni [porsaankylki (kasvatettu ja teurastettu: EU), suola, luontainen aromi], Rapsiöljy, Tomaattisose, Laktoositon VOI, Valkosipuli, Persilja, Merisuola, Timjami, Mustapippuri, Laakerinlehti. Burgundinpataa 55 %, naudanlihapitoisuus 26 %. Alkoholipitoisuus korkeintaan 0,3 paino-%.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytettävä kylmässä.
Käyttöohje
KUUMENNUS Mikroaaltouunissa (800 W): Rei’itä kansikalvoa. Kuumenna täydellä teholla 2 – 3 min.