Ladataan...
Käsintehty punaviinipohjainen broileripata ranskalaisittan. Kotimaisesta broilerinlihasta, basmatiriisiä lisukkeena.
Valmistusmaa
Ainesosat
Paahdettu broileri (broilerin sisäfilee (Suomi), vesi, rypsiöljy, riisitärkkelys, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), glukoosi), kastikepohja (lihaliemi (vesi, naudanluut, laakerinlehti), tomaattipyre, sipuli, porkkana, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, suola), vesi, basmatiriisi, herkkusieni (herkkusieni, vesi, suola, happamuudensäätöaine (E 330)), punaviini 3 % (sis. SULFIITTEJA), kypsä savupekoni (porsaankylki (kasvatettu ja teurastettu: EU), suola, luontainen aromi), tomaattisose , rypsiöljy, hillosipuli (hillosipuli, vesi, väkiviinaetikka, sokeri, suola, aromi, hapettumisenestoaine (NATRIUMDISULFIITTI), makeutusaine (E 954)), mustaherukkahyytelö (mustaherukkatäysmehu (tiivisteestä), sokeri, hyytelöimisaine (E 440)), ekstra-neitsytoliiviöljy, valkosipuli, merisuola, timjami, laakerinlehti. Kukkoa viinissä 55 %, broileria 23 %. Alkoholipitoisuus korkeintaan 0,3 paino-%.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytettävä kylmässä.
Käyttöohje
KUUMENNUS Mikroaaltouunissa (800 W): Rei’itä kansikalvoa. Kuumenna täydellä teholla 2 – 3 min.
Ladataan...