Lihaisa grillimakkara, joka on ollut suosittu vuodesta 1976 asti. Lihaisien grillimakkaroiden edelläkävijä tunnetaan tämän herkullisen perusmaun lisäksi maukkaista makuvarianteistaan. Luonnonkuoreen tehty Kabanossi sopii hyvin myös ruoanlaittoon kuten esim. makkarakeittoon tai -kastikkeeseen.
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen porsaanliha, vesi, kamara, jodioitu suola, stabilointiaineet (muunnettu tapiokatärkkelys, E450), dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, aromit (mm. valkosipuli, korianteri, mustapippuri), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), mausteet (mm. kumina), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 75 %. PROTEIINIPITOINEN. Voimakassuolainen.
Valmistaja
EAN