Ladataan...
Kansallismakkaraksi kutsuttu HK Sininen Lenkki® on ollut suomalaisten suursuosikki jo vuodesta 1963. Se on perinteinen suomalaisesta viljaporsaan- ja…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, perunajauho, kamara, silava, jodioitu suola, naudan rasva, muunnettu tärkkelys, stabilointiaine (E450), dekstroosi, lihaproteiini, mausteet (mm. korianteri), perunakuitu, aromit, arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Makkarankuori ei ole syötävä.
Ladataan...