S-kaupat logo, josta s-kirjain on piparkakun näköinen.
Tuotteet
Kiss Strip Lash Glue ripsiliima kirkas 7g

Kiss Strip Lash Glue ripsiliima kirkas 7g

Kaikki Kiss-tuotteet
~6,90 €
 • Irtoripsiliima kiinnittää ripset kestävästi ja tarkasti. Sisältää luonnollista ja hoitavaa aloe veraa. Dermatologisesti testattu, ei sisällä…

  Valmistusmaa

  Etelä-Korea

  Ainesosat

  INGREDIENTS Rubber Latex, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Water (Aqua), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropylcellulose, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Carbomer, Fragrance (Parfum), Citral, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

  Valmistaja

  KISS PRODUCTS INC

  EAN

  0731509604887
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
 • Säilytysohje

  huonelämpötilassa

  Käyttöohje

  Aseta ripsi luonnollisen ripsen päälle tarkistaaksesi istuvuuden. Lyhennä tarvittaessa, jos nauha on liian pitkä. Levitä liimaa ripsinauhaan, odota 30s, että liimasta tulee hieman tahmeaa. Aseta ripset ripsirajaa pitkin. Pidä paikoillaan, kunnes liima on täysin kuivaa.

 • Turvalausekkeet

  • (P102) Säilytä lasten ulottumattomissa.
  • (P305+P351+P338) JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatkahuuhtomista.
  • (P337+P313) Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Ladataan...