Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Valmisruoka
  3. Ateriaratkaisut
  4. Muut ateriaratkaisut
Vaihda kieltä
Ändra språk
Knorr Carbonara Snack Pot Big Pastavälipala 92 g

Knorr Carbonara Snack Pot Big Pastavälipala 92 g

Kaikki Knorr-tuotteet
Noin2,35 €
Vertailuhinta 25,54 €/kg

Pakkausmerkinnät

    Tuotetiedot

    Knorr Snack Pot Big Carbonara on nopea ja helppo pastavälipala. Snack pot on maukas välipala, joka valmistuu kätevästi: lisää pakkauksen kiehuva vesi…

    Valmistusmaa

    Liettua

    Allergeenit

    Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Selleri, Sinappi

    Ainesosat

    Ainesosat: Pasta (DURUMVEHNÄ) 58%, KERMAJAUHE 12%, tärkkelys, JUUSTOJAUHE 5, 2 % (JUUSTO, heravalmiste (MAITO)), palmurasva, glukoosisiirappi, pekonipalat 2, 1 % (savustettu sianliha, suola), jodioitu suola, aromit, sokeri, ruohosipuli¹, kaliumkloridi, MAITOPROTEIINI, pekonirasva (savustettu sianliha, suola), suola, hiivauute, sipulijauhe¹, kurkuma¹. Saattaa sisältää jäämiä kananmunasta, soijasta, selleristä ja sinapista. ¹Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimivilta maatiloilta

    Valmistajan tiedot

    Unilever Finland OY
    PL/PB 96, 00101 Helsinki
    0800-1-30030, www.knorr.fi

    EAN

    8711200359721

    Ominaisuudet

    Säilytysohje

    Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.

    Käyttöohje

    1. Avaa kansi ja lisää kiehuvaa vettä kuppiin merkittyyn rajaan asti. 2. Sekoita ja aseta kansi takaisin. 3. Odota 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Ateria on valmis.

    Ravintosisältö

    Ravintoarvoilmoitus100 g
    Energia500 kJ / 116 kcal
    Rasvaa5 g
    - josta tyydyttyneitä rasvoja3 g
    Hiilihydraattia15 g
    - josta sokereita0,9 g
    Proteiinia3,2 g
    Suola0,79 g
    Ravintokuitua0,7 g

    Sijainti myymälässä

    Myymälä: Ei valittu

    Ladataan...