Ladataan...
Tätä Suomen epävirallista kansallisruokaa on saatavilla Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun…
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Naudanliha, Sinappi, Maissi
Ainesosat
Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha (Suomi), vesi, suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rapsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rapsiöljy, vesi, sokeri, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, SINAPPIJAUHE, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (E202). Valkosipuliriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20g: Pepperoni, vesi, suola, viinietikka, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E211, KALIUMDISULFIITTI (E224)).
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
+2-+6°C
Ladataan...