Ladataan...
Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauheesta valmistat helposti maukkaita ohukaisia tai vohveleita. Tarjoa makean tai suolaisen täytteen kanssa.
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (Suomi), sokeri, vähälaktoosinen rasvaton MAITOJAUHE, MUNANVALKUAISJAUHE, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja. Vehnän alkuperämaa Suomi
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Kuivassa ja huoneenlämmössä
Käyttöohje
OHUKAISET (n. 35 pientä tai 10 isoa): 6 dl kylmää vettä, 1 ps Kotimaista-ohukais- ja vohvelijauhetta. Mittaa vesi kulhoon ja vatkaa joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna taikinan turvota 5 min. Paista pieniä tai isoja ohukaisia. Käytä paistamiseen juoksevaa rypsiöljyvalmistetta. Vihje: mausta ohukaistaikina kardemummalla (n. 1 tl) ja tarjoa pehmeän vaniljajäätelön kanssa.
Ladataan...