Ladataan...
Perinteinen raakamakkara. Gluteeniton.
Valmistusmaa
Ainesosat
sianliha 64 % (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaine (E 450), maissidekstroosi, mustapippuri, aromit, hapettumisenestoaine (E 316), säilöntäaine (E 250). Makkarankuorena syötävä kollageenisuoli.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C. Ei suositella pakastettavaksi, koska koostumus saattaa muuttua.
Käyttöohje
VALMISTUS: Purista massa kuorestaan pieniksi palloiksi ja kypsennä 5–10 min, kunnes makkara on läpikypsää. Käytä keitoissa, kastikkeissa tai sellaisenaan paistettuna.
Ladataan...