Tuotteet

Latz 12x85g AGAIL Senior Mixed lajitelma hyytelössä 4 varianttia kissanruoka

Latz 12x85g AGAIL Senior Mixed lajitelma hyytelössä 4 varianttia kissanruoka

Kaikki Latz-tuotteet
~4,49 €
4,40 €/kg
 • LATZ As Good As It Looks 7+ -tuotesarjaan kuuluu vastustamattomia aterioita, jotka näyttävät, tuoksuvat ja maistuvat yhtä herkullisilta kuin itse…

  Valmistusmaa

  Puola

  Ainesosat

  "Koostumus: |1) Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita* (14%, josta nautaa 4%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kasvisperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Sokereita. palat: 44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.|2) Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (14%, josta kanaa 8%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita, Kasvisperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Sokereita. palat: 44% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.|3) Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (12%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita (lohta 4%), Kasvisperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Sokereita. palat: 40% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.|4) Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (12%), Kasvivalkuaistiivisteitä, Kalaa ja kalatuotteita (taimenta 4%), Kasvisperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Sokereita. *palat: 40% Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita."

  Valmistaja

  Suomen Nestlé Oy

  EAN

  8445290599094
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
 • Säilytysohje

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä

  Käyttöohje

  Pakkaus ei ole leikkikalu. Se tulee säilyttää poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta tukehtumisvaaran välttämiseksi.

Ladataan...