Ladataan...
Liivatelehteä käytetään, kun tavoitellaan hyytelömäistä rakennetta. Liivatelehti soveltuu hyvin esimerkiksi hyydykkeiden, hyytelöiden, marmeladien,…
Valmistusmaa
Ainesosat
Liivatelehti. Ihmisravinnoksi tarkoitettu gelatiini. Valmistettu sian nahasta.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja hajuilta suojattuna.
Käyttöohje
Annostus: Lusikoitava hyytelö 1 liivatelehti / 1 dl nestettä. Leikattava hyytelö 1 ½ liivatelehteä / 1 dl nestettä. Käyttö: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Purista liika vesi käsin pois. Liuota lehdet kiehuvaksi kuumennettuun, pieneen vesimäärään. Lisää liuos hyvin sekoittaen hyydytettävään nesteeseen. Anna hyytyä kylmässä. Tuoreen ananaksen, kiivin, viikunan ja papaijan sisältämät entsyymit hajottavat proteiinia ja voivat estää hyytelön muodostumisen. Säilykehedelmien entsyymit ovat tuhoutuneet ja niitä voi käyttää.
Ladataan...