Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Runsaskuituinen maidoton laktoositon ruisleipä. Suomalaista ruista 92 % viljaraaka-aineista ja 60 % leivän painosta. Leivottu aitoon taikinanjuureen.
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
täysjyväRUISjauho 60 % (Suomi), vesi, hiivaleipäVEHNÄjauho (Suomi), VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola (1, 2 %), hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, kauraa ja ohraa. Voimakassuolainen. Täysjyväruisjauho 92 % viljaraaka-aineista.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (- 18⁰C) 9 kk.
Käyttöohje
PAISTO-OHJE: Sulata leivät yön yli kylmiössä ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Paiston alussa höyrytys noin 30 sekuntia. tai Sulata leivät pellillä huoneenlämmössä 1- 1½ tuntia. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys noin 30 sekuntia. tai Pane leivät suoraan pakasteesta pellille ja paista 220 asteessa noin 25 minuuttia. Paiston alussa höyrytys noin 30 sekuntia. Huom! Paistolämpötilat ovat ohjeellisia uunin mukaan. Anna leivän lämmön tasaantua ennen viipalointia. SÄILYTYS: Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (- 18⁰C) 9 kk.