FI
SV
Rainbow 1l Black pyykinpesuneste

Rainbow 1l Black pyykinpesuneste

Kaikki Rainbow-tuotteet
~1
98
/kpl
1,98 €/l

Ladataan...

 • Tuotetiedot

  Rainbow Black pyykinpesuneste tummille tekstiileille. Riittää 25 pesuun pehmeällä vedellä ja 20 pesuun keskikovalla vedellä. Käyttöliuoksen pH n. 9,7.

  Noudata käyttöohjeita ja vaatteissa olevia pesumerkintöjä. Annostele pesuaine annostelulokeroon tai pesupalloon. Pyri pesemään täysiä koneellisia ja annostele pesuaine pyykin likaisuuden ja veden kovuuden mukaan. Liiallinen annostelu ei tee pyykistä puhtaampaa ja on haitallista ympäristölle. Suojele ympäristöä laskemalla pesulämpötiloja. Jos olet allerginen huonepölylle, pese liinavaatteet aina vähintään 60°C:ssa. Pese säännöllisesti koneellinen 60°C:ssa valkaisuainetta sisältävällä pesuaineella, ja noudata koneen valmistajan hoito-ohjeita. Anna koneen kuivua luukku auki pesujen välillä.

  Valmistusmaa

  Tanska

  Ainesosat

  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, HEDP Sodium Salt, Alcohols C13-15 ethoxylated, Lauryl Glucoside, 1-vinylimidazole and 1-vinyl-2-pyrrolidone, Phenoxyethanol, Subtilisin, Amylase, Lipase, Citric Acid, Cellulase, Parfum. Lisätietoa ainesosien INCI nimistä saat tästä linkistä.

  Valmistaja

  MAYERI INDUSTRIES AS

  EAN

  6415711692927
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Ladataan...