FI
SV
Rainbow 1l Regular pyykinpesuneste

Rainbow 1l Regular pyykinpesuneste

Kaikki Rainbow-tuotteet
~1
98
/kpl
1,98 €/l

Ladataan...

 • Tuotetiedot

  Rainbow Regular on pyykinpesuneste vaaleille ja monivärisille tekstiileille. Ei villalle ja silkille. Pakkaus riittää 25 pesuun pehmeällä vedellä ja 20 pesuun keskikovalla vedellä. Tuote täyttää Pohjoismaisen ympäristömerkin vaatimukset. Ympäristö kuormittuu vähemmän, jos peset täysiä koneellisia ja annostelet pesujauhetta oikein pyykin likaisuuden ja veden kovuuden mukaan. Liiallinen annostelu ei tee pyykistä puhtaampaa ja on haitallista ympäristölle. Suojele ympäristöä laskemalla normaalien pesuohjelmien pesulämpötiloja. Jos olet allerginen huonepölylle, pese liinavaatteet aina vähintään 60°C:ssa. Pese säännöllisesti koneellinen 60°C:ssa valkaisuainetta sisältävällä pesuaineella ja noudata koneen valmistajan hoito-ohjeita. Anna koneen kuivua luukku auki pesujen välillä.

  Valmistusmaa

  Tanska

  Ainesosat

  Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, HEDP Sodium Salt, Sodium Chloride, Alcohols C13-15 Ethoxylated, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Citric acid, Subtilisin, Cellulase, Amylase, Lipase, Parfum. Lisätietoa ainesosien INCI nimistä saat tästä linkistä: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/index.cfm?fuseaction=search.simple. pH n. 9.

  Valmistaja

  MAYERI INDUSTRIES AS

  EAN

  6415711427796
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Ladataan...