Ladataan...
Vehnäpatonki. Esipaistettu kiviuunissa.
Valmistusmaa
Ainesosat
VEHNÄJAUHO 64% (vehnä: Ranska), vesi, hapantaikina (VEHNÄJAUHO, vesi, hapantaikinajuuri), hiiva, alkoholi, suola, VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄMALLASJAUHO, OHRAMALLASJAUHO, OHRAMALLASUUTE, jauhonparanne (E 300), deaktivoitu hiiva. Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, kauraa ja seesaminsiemeniä. Pakattu suojakaasuun.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: Huoneenlämmössä. Suojattuna auringonvalolta ja lämmöltä. Avattuna: jääkaapissa.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 200–225 asteeseen. Laita leipä leivinpaperin päälle ritilälle ja paista 10–12 min rapeaksi ja kullanruskeaksi. Patongin voi kostuttaa vesitilkalla ennen paistamista.
Ladataan...