Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Valkosipulivoipatonki. Vähälaktoosinen. Taikinan koostumuksen ja tarkasti valvotun paistoprosessin ansiosta patonki on pehmeää, ilmavaa ja hieman…
Valmistusmaa
Ainesosat
Patonki 80% (VEHNÄJAUHO (vehnä: Saksa), vesi, hiiva, jodioitu suola, dekstroosi, jauhonparanne (E 300)), valkosipulivoi 20% (VOI, valkosipuli, VEHNÄTÄRKKELYS, jodioitu suola, karhunlaukka, hapettumisenestoaine (E 330)). 100 g valkosipulipatonkia sisältää 15 g voita.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Paista patonki suoraan pakkasesta. Esilämmitä uuni 200°C asteeseen (kiertoilmauuni 175°C asteeseen). Ota patonki pussista ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 7-10 minuuttia.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1326 kJ / 317 kcal | 15,85% |
Rasvaa | 13 g | 18,57% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9,1 g | 45,5% |
Hiilihydraattia | 41 g | 15,77% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 2,2 g | 2,44% |
Proteiinia | 7,1 g | 14,2% |
Suolaa | 1,3 g | 21,67% |