Ladataan...

Pakkausmerkinnät
Pakkausmerkinnät
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Ruis
Ainesosat
OHRAmallas, RUISmallas, vesi, elintarvikeväri (E150), humalauute, säilöntäaine (E202). Kuivahiiva, emulgointiaine (E491)
Yhteystiedot
Laihian Mallas Oy
Länsitie 372 66400 Laihia
https://www.laihianmallas.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Huoneenlämmössä. Valmis kotikalja viileässä.
Käyttöohje
Sekoita pussillinen uutetta reilusti kädenlämpöiseen veteen (40 - 42 °C). Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Ripottele pinnalle kuivahiiva. Yhdekssään litraan kotikaljaa riittää 2 hiivapussia. Anna käydä kevyesti peiteetynä vuorokauden ajan huoneenlämössö. Pullota ja säilytä viileässä noin vuorokausi.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
| Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
|---|---|
| Energia | 90 kJ / 21 kcal |
| Rasvaa | 0 g |
| - josta tyydyttyneitä rasvoja | 0 g |
| Hiilihydraattia | 3,4 g |
| - josta sokereita | 1,9 g |
| Proteiinia | 0 g |
| Suola | 0,00 g |
| Ravintokuitua | 1 g |
| Natrium | 0 g |


