Tuotteet
Valio Tuuti® 1 maitopohjainen äidinmaidonkorvikejauhe 800 g

Valio Tuuti® 1 maitopohjainen äidinmaidonkorvikejauhe 800 g

Kaikki Valio-tuotteet
~10,89 €
13,61 €/kg
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Tuotetiedot

Valio Tuuti® 1 äidinmaidonkorviketta voidaan käyttää 0-6 kk ikäisille vauvoille ainoana ravintona tai lisänä, mikäli äidinmaito ei riitä tai…

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Maito, Soijapavut

Ainesosat

Rasvaton MAITO, vähäsuolainen hera (MAITO), KERMA, laktoosi (MAITO), kasviöljyt (auringonkukka, rypsi, kookos), heraproteiinijauhe (MAITO), vitamiinit (A, D3, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, magnesium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), Schizochytrium sp. -öljy (DHA; SOIJALESITIINI), emulgointiaine (lesitiinit), inositoli, koliini, L-karnitiini, L-fenyylialaniini. Tärkeää! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Kysy ohjeita neuvolastasi ennen kuin alat käyttää tuotetta. Jos äidinmaitoa ei ole riiittävästi tai lainkaan, voidaan Valio Tuuti® 1 äidinmaitokorviketta käyttää lapsen ravintona syntymästä alkaen.

Valmistaja

Valio Oy

EAN

6408430840892
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa. Käytä avattu pakkaus 3 viikon kuluessa. Pakattu suojakaasuun. Älä säilytä jääkaapissa.STORAGE: Intact, unopened packages will keep in room temperature until the Best before date. Store opened packages closed in a cool and dry location. Opened packages must be used within 3 weeks. Packaged in a protective atmosphere. Do not store the package in a refrigerator. Best before: see bottom.

Käyttöohje

KÄYTTÖOHJE: 1. Varmista että pakkaus on ehjä. 2. Pese kätesi ennen valmistusta. 3. Pese ja sterilisoi pullo ja tutti. 4. Kiehauta vettä 5 minuutin ajan ja anna jäähtyä 40 asteiseksi. 5. Kaada ohjeen mukainen vesi määrä puhtaaseen pulloon. 6. Lisää pulloon ohjeen mukaisesti tasainen mittalusikallinen jauhetta oikeassa suhteessa vesimäärään nähden. Käytä vain pakkauksessa olevaa mittalusikkaa. 7. Sulje pullo, sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä. 8. Koemaista aina ennen tarjoamista. 9. Käytä valmis tuote tunnin sisällä valmistuksesta. Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois. Valmista kerralla vain yhden syöttökerran annos. Matkalla ollessa voit ottaa korvikejauheen ja keitetyn veden eri astioissa mukaan. Valmiiksi pulloon kaadettua tai sekoitettua korviketta matkalle ei suositella. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa käyttö- ja säilytysohjeita.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
280 kJ / 67 kcal
3,35%
Rasvaa
3,5 g
5%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
1,5 g
7,5%
Hiilihydraattia
7,4 g
2,85%
Hiilihydraattia, joista sokereita
7,4 g
8,22%
Proteiinia
1,4 g
2,8%

Ladataan...