Tuotteet
Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmistejauhe 800 g

Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmistejauhe 800 g

Kaikki Valio-tuotteet
~10,89 €
13,61 €/kg
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Tuotetiedot

Valio Tuuti® 2 vieroitusvalmistetta voidaan käyttää alkaen 6 kk ikäisille vauvoille osana monipuolistuvaa ruokavaliota, mikäli äidinmaito ei riitä…

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Maito, Soijapavut

Ainesosat

Rasvaton MAITO, vähäsuolainen hera (MAITO), KERMA, laktoosi (MAITO), kasviöljyt (auringonkukka, rypsi, kookos), heraproteiinijauhe (MAITO), vitamiinit (A, D3, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, magnesium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), Schizochytrium sp. -öljy (DHA; SOIJALESITIINI), emulgointiaine (lesitiinit), inositoli, koliini, L-karnitiini, L-fenyylialaniini. Tärkeää! Äidinmaito on parasta ravintoa pienelle lapselle. Imetykseen liittyviin ongelmatilanteisiin saat neuvoja omasta neuvolastasi. Terveydenhuoltohenkilöstö antaa yksilöllistä ohjausta, jos harkitset vieroitusvalmisteen käyttöönottoa. Vieroitusvalmiste soveltuu yli kuuden kuukauden ikäisen imeväisen ravinnoksi siten, että se muodostaa vain osan ruokavaliosta. Ei sovellu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk ikäisille.

Valmistaja

Valio Oy

EAN

6408430840908
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa. Käytä avattu pakkaus 3 viikon kuluessa. Pakattu suojakaasuun. Älä säilytä jääkaapissa.

Käyttöohje

KäYTTÖOHJE: 1. Varmista että pakkaus on ehjä. 2. Pese kätesi ennen valmistusta. 3. Pese ja sterilisoi pullo ja tutti. 4. Kiehauta vettä 5 minuutin ajan ja anna jäähtyä 40 asteiseksi. 5. Kaada ohjeen mukainen vesi määrä puhtaaseen pulloon. 6. Lisää pulloon ohjeen mukaisesti tasainen mittalusikalli nen jauhetta oikeassa suhteessa vesimää rään nähden. Käytä vain pakkauksessa olevaa mittalusikkaa. 7. Sulje pullo, sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syönti lämpöistä. 8. Koemaista aina ennen tarjoa mista. 9. Käytä valmis tuote tunnin sisällä valmistuksesta. Heitä kertaalleen lämmi tetty, syömättä jäänyt tuote pois. Valmista kerralla vain yhden syöttökerran annos. Matkalla ollessa voit ottaa korvikejauheen ja keitetyn veden eri astioissa mukaan. Valmiiksi pulloon kaadettua tai sekoitettua korviketta matkalle ei suositella. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa käyttö- ja säilytysohjeita.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
280 kJ / 67 kcal
3,35%
Rasvaa
3,5 g
5%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
1,5 g
7,5%
Hiilihydraattia
7,4 g
2,85%
Hiilihydraattia, joista sokereita
7,4 g
8,22%
Proteiinia
1,4 g
2,8%

Ladataan...