Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Valmisruoka
  3. Valmisateriat ja -keitot
  4. Mikroateriat
Vaihda kieltä
Ändra språk
Via Pekoni-parmesaanirisotto 320 g

Via Pekoni-parmesaanirisotto 320 g

Kaikki Via-tuotteet
Noin3,95 €
Vertailuhinta 12,34 €/kg

Tuotetiedot

Kermainen risotto italialaisesta arborioriisistä. Klassikon maustavat savupekoni ja täyteläinen parmesaanijuusto. Via-aterioiden ainutlaatuinen…

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Maito

Ainesosat

kypsä arborioriisi, kastike (vesi, laktoositon KERMA, sipuli, PARMESAANIJUUSTO 4 % (MAITO, suola, juoksute), sitruunamehu, JUUSTO, oliiviöljy, muunnettu tärkkelys, valkosipuli, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), persilja, dekstroosi, mausteet (mm. lipstikka, mustapippuri, rakuuna, laakerinlehti, persilja, rosmariini, timjami), aromit, rypsiöljy, karamellisoitu sokeri, väri (karotenoidit)), pekoni 10 % (suomalainen porsaanliha, jodioitu suola, glukoosi, sokeri, hapettumisenestoaine (E301), mausteet, aromit, säilöntäaine (E250)), herne.

Markkinoijan tiedot

HKFoods Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450, www.HK.fi

EAN

6409100071288

Ominaisuudet

Säilytysohje

alle + 6

Käyttöohje

1. Poista kartonkikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä. 2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 3-4 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä. 3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä. 4. Sekoita annos ennen ruokailua.

Ravintosisältö

Ravintoarvoilmoitus100 g
Energia759 kJ / 182 kcal
Rasvaa10 g
- josta tyydyttyneitä rasvoja4,6 g
Hiilihydraattia15 g
- josta sokereita1,4 g
Proteiinia6,2 g
Suola0,90 g
Ravintoarvoilmoitus100 g
Laktoosia0 g

Sijainti myymälässä

Myymälä: Ei valittu

Ladataan...