Tuotteet

Nyt grillataan pinsoja! - Herkku Grills

Italialainen pinsa-grillileipä on kevyt ja maukas vaihtoehto pizzalle. Saatavilla HOK-Elannon ruokakaupoista.

Pinsa-grillileipä

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • Sormisuolaa

Yrttiöljy:

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl hienonnettua rosmariinia ja/tai timjamia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • Sormisuolaa

Lisäksi:

Erilaisia tahnoja ja dippejä, kuten tsatsikia, hummusta, tomaattisalsaa, tms.

Valmistus

Yksinkertainen ja herkullinen tapa valmistaa pinsa grillissä, on sivellä se ennen grillaamista kevyesti oliiviöljyllä. Lämmittämisen jälkeen ripottele pinnalle sormisuolaa ja leikkaa sopiviksi palasiksi. Rapea grillileipä sopii tarjottavaksi erilaisten tahnojen ja dippien kanssa, kuten tsatsikin, hummuksen ja tomaattisalsan.

Lisää makua saat sekoittamalla oliiviöljyyn hienonnettua valkosipulia, rosmariinia ja timjamia. Jos öljyä jää yli, sen voi käyttää salaatinkastikkeena.

Pinsa-grillileipä

Herkku Grills -tuotteet

Näytä kaikki

Halloumi-pinsa

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 0,5 Filos Halloumi-juusto
  • 3-4 rkl Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 varsisipuli
  • 2 rkl Kalamata-oliiveja
  • Basilikanlehtiä
  • Oliiviöljyä

Valmistus

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.

Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.

Halloumi-pinsa
Tee juhlaostokset sukkelasti S-kaupat-sovelluksella

Lataa ruokakauppa puhelimeesi

S-kaupat-sovelluksella teet ruokaostoksesi missä ja milloin vain. Sovelluksella voit myös skannata viivakoodin tai seurata tilauksesi etenemistä.

Download on the App Store Badge FI RGB blk 100217 1 google-play-badge 1

Grillileipä raakamakkaralla

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 2 Herkku Grills raakamakkaraa, esim. Chili-jam
  • 0,25 kurkku
  • 0,5 paprika
  • 1 varsisipuli
  • 3-4 rkl Filos tsatsikia
  • 4 rkl Tuorekset Mietoa tomaattisalsaa
  • 2 dl salaattisekoitusta
  • Lehtipersiljaa

Valmistus

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.

Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.

Vinkki: Täydennä makua sinappimajoneesilla!

Grillileipä raakamakkaralla

Grilliduo pinsa

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 1 Herkku Grills Grilliduo
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 varsisipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl Herkku Grills Wasabi-seesami-coleslawta
  • 2 rkl Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastiketta
  • Korianteria
  • Sormisuolaa

Valmistus

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa Grilliduon paistileikkeet ja kylkisiivut kypsiksi ja anna vetäytyä. Yhdestä Grilliduosta riittää kahdelle pinsalle. Leikkaa sillä välin kirsikkatomaatit ja varsisipulit viipaleiksi. Paloittele kana suupalan kokoisiksi paloiksi ja kylkisiivut pienemmiksi kuutioiksi.

Sivele lämmin pinsa ensin oliiviöljyllä ja levitä täytteeksi Herkku Grills Wasabi-seesami coleslawta. Asettele coleslawn päälle viipaloidut kirsikkatomaatit, varsisipulit sekä lihapalat. Viimeistele Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastikkeella ja korianterinlehdillä. Ripottele pinnalle halutessasi vielä sormisuolaa.

Grilliduo pinsa

Kesäinen mansikka-pinsa

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 100 g mascarpone-tuorejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,25 dl tomusokeria
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 100 g tuoreita mustikoita
  • Vaahterasiirappia
  • Mintunlehtiä

Valmistus

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.

Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.

Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.

Kesäinen mansikka-pinsa

Suklainen pähkinä-pinsa

  • 1 pinsa-grillileipä
  • 1 banaani
  • 100 g Nutellaa tai muuta pähkinälevitettä
  • 0,5 dl suolapähkinöitä
  • Pieniä vaahtokarkkeja

Valmistus

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.

Kuori ja viipaloi banaani. Levitä vähän jäähtyneen pinsan päälle Nutellaa ja asettele banaanisiivut sen päälle. Rouhi suolapähkinät ja ripottele pinsan pinnalle. Koristele vielä pienillä vaahtokarkeilla.

Suklainen pähkinä-pinsa