Nyt grillataan pinsoja! - Herkku Grills
Italialainen pinsa-grillileipä on kevyt ja maukas vaihtoehto pizzalle. Saatavilla HOK-Elannon ruokakaupoista.
Italialainen pinsa-grillileipä on kevyt ja maukas vaihtoehto pizzalle. Saatavilla HOK-Elannon ruokakaupoista.
Yrttiöljy:
Lisäksi:
Erilaisia tahnoja ja dippejä, kuten tsatsikia, hummusta, tomaattisalsaa, tms.
Valmistus
Yksinkertainen ja herkullinen tapa valmistaa pinsa grillissä, on sivellä se ennen grillaamista kevyesti oliiviöljyllä. Lämmittämisen jälkeen ripottele pinnalle sormisuolaa ja leikkaa sopiviksi palasiksi. Rapea grillileipä sopii tarjottavaksi erilaisten tahnojen ja dippien kanssa, kuten tsatsikin, hummuksen ja tomaattisalsan.
Lisää makua saat sekoittamalla oliiviöljyyn hienonnettua valkosipulia, rosmariinia ja timjamia. Jos öljyä jää yli, sen voi käyttää salaatinkastikkeena.
Valmistus
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Viipaloi halloumi-juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista grillissä tai pannulla. Paloittele kirsikkatomaatit, varsisipuli ja oliivit.
Levitä Hellmann’s Garlic & Herbs -majoneesikastiketta hieman jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele tomaatit, varsisipulit, oliivit ja juustoviipaleet sen päälle. Viimeistele oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä.
Valmistus
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa raakamakkarat grillissä tai paista pannulla kypsiksi. Viipaloi kurkku ja paprika ja leikkaa varsisipuli pieneksi.
Sivele tsatsikia jäähtyneen pinsan pinnalle. Levitä salaattisekoitusta pinsan toiselle puolelle ja asettele kasvikset salaatin päälle. Jätä toinen puoli tyhjäksi. Leikkaa kypsät raakamakkarat palasiksi ja nostele kasvisten päälle. Mausta tomaattisalsalla ja viimeistele lehtipersiljalla. Käännä lopuksi pinsan tyhjä puoli täytteiden päälle kanneksi.
Vinkki: Täydennä makua sinappimajoneesilla!
Valmistus
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa Grilliduon paistileikkeet ja kylkisiivut kypsiksi ja anna vetäytyä. Yhdestä Grilliduosta riittää kahdelle pinsalle. Leikkaa sillä välin kirsikkatomaatit ja varsisipulit viipaleiksi. Paloittele kana suupalan kokoisiksi paloiksi ja kylkisiivut pienemmiksi kuutioiksi.
Sivele lämmin pinsa ensin oliiviöljyllä ja levitä täytteeksi Herkku Grills Wasabi-seesami coleslawta. Asettele coleslawn päälle viipaloidut kirsikkatomaatit, varsisipulit sekä lihapalat. Viimeistele Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastikkeella ja korianterinlehdillä. Ripottele pinnalle halutessasi vielä sormisuolaa.
Valmistus
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.
Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.
Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.
Valmistus
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.
Kuori ja viipaloi banaani. Levitä vähän jäähtyneen pinsan päälle Nutellaa ja asettele banaanisiivut sen päälle. Rouhi suolapähkinät ja ripottele pinsan pinnalle. Koristele vielä pienillä vaahtokarkeilla.