Pääsiäisen toimitusaikoja on vielä jäljellä, varaa omasi tästä!

 

Tuotteet

Herkku by Tomi Björck

Juhlapöydät notkuvat nyt trendikkäitä makuja, jotka huippukokki Tomi Björck ja HOK-Elannon ruoan asiantuntijat ovat luoneet helpottamaan kotikokin juhlavalmisteluja. Kokeile sinäkin!

Katso nämä

Kokeile sinäkin!

 • card-item-icon

  Sinisimpukat Björckin tapaan kahdelle

 • card-item-icon

  Aasialainen kana-nuudelikeitto Björckin tapaan kahdelle

 • card-item-icon

  Lohikeitto kermaisessa curry-rakuunaliemessä Björckin tapaan neljälle

 • card-item-icon

  Portobello-seesamiburgerit Björckin tapaan neljälle

card-image-undefined

Tämän sesongin trendi paljastuu kurkkaamalla Ruokatorien Fish Marketiin. Monipuolinen valikoima tuoretta kalaa, sinisimpukoita ja blinejä tarjoaa uusia, helppoja tapoja tehdä vaikutus juhlavieraisiin – tai ilahduttaa itseä arjen tuoksinassa.

HERKKU by Tomi Björck -ruokatuotesarja päivittyy 25.10.2022 alkaen uusilla tuotteilla, joiden punainen lanka on kodin juhlapöydän helppo herkullisuus. Kokonaisuuteen kuuluu myymälöiden Ruokatoreilla myytäviä Fish Market -tuotteita ja lisukkeita, valmiiksi suunniteltuja HERKKU-plattereita, pääruokia ja liemiä sekä laadukkaita valmiita aterioita. Juhlamenun suunnittelussa voi oikaista myös valitsemalla valmiin menukassin, johon kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka HERKKU by Tomi Björck -sarjasta.

HERKKU by Tomi Björck -tuotesarjan tuotteita on saatavilla pääkaupunkiseudun Prismoista, S-marketeista, Alepoista ja Food Market Herkuista. Fish Market -tuotteita ja valmiita juhlamenuja on saatavilla myymälöistä, joissa on Ruokatori.

Valitse sopiva toimitusaika