Tuotteet

s-kaupat-front-page-hero-big-prisma-joulu22

Joulun taikaa S-kaupoissa

Uusia makuja tai rakkaita klassikkoja? Katso valmiit joulumenut ja lisää joulupöytään ripaus ekstraa.

Tutustu joulun tuotevalikoimaan

Vuoden herkullisin juhla lähestyy. Katso parhaat jouluruoat ja ideat ihaniin kattauksiin!

Nyt on aika suunnitella ikimuistoinen joulu! Virittäydy tunnelmaan pehmeillä valoilla ja tutuilla tuoksuilla. Tänä vuonna joulupöytään katetaan rakastettuja makuja. Nappaa vinkit ihaniin ruokalahjoihin, ihastuttaviin kattauksiin tai miten loihtia joulun ylijäämästä uusia herkkuja.

Jouluviikon kotiinkuljetus- ja noutoikkunat ovat nyt auki!

Muistilista:

  • Voit tehdä tilauksen jopa 30 päivän päähän. Tekemällä tilauksen ajoissa varmistat, että saat tilauksen haluamallesi päivälle
  • Tilausta voi muokata rauhassa toimitusta edeltävään iltaan asti
  • Tuotteet kerätään toimituspäivänä, joten tuotteiden valikoima ja saatavuus määräytyvät tilauspäivän sijaan toimituspäivänä. Erityisesti joulun sesonkina saatavuus voi suosituissa tuotteissa vaihdella nopeastikin. Tämän takia tilausvaiheessa kannattaa antaa lupa korvata tuotteita ja kertoa rohkeasti toiveet korvauksiin liittyen

Ensimmäistä kertaa ruoan verkkokaupassa? Lue ensitilaajan ohjeet ➜

Joulumenu jokaiselle

card-image-Left

Korvaamme tuotteet toiveidesi mukaan

Joskus voi käydä niin, että tilaamasi tuote on päässyt loppumaan hetkeksi hyllystämme. Jos olet antanut meille luvan, korvaamme puuttuvan tuotteen toisella lähes samanlaisella.

Me S-kaupoissa olemme tosi tarkkoja, että poimimme kyytiin vain parhaita ja varmasti virheettömiä tuotteita. Jos sinulla on erityisiä toiveita vaikkapa banaanin kypsyydestä, kirjoita se ohjeeksi keräilijälle.

Joulu on herkuttelun aikaa

Vinkit

Tutustu myös