Säästä aikaa ja tilaa ruoat kesäloman varrella valmiiksi noutopisteelle

Tilaa ruoat myös kesällä ja säästä aikaa sekä rahaa. Lue muistilistamme onnistuneeseen tilaukseen myös kesälomasi aikana.

Ruoan tilaaminen verkosta on nopea tapa helpottaa kesän viettoa. Tilaamalla ruokaostokset verkosta säännöllisesti, myös kesällä, voit suunnitella seuraavien päivien ruoat helposti sekä säästät aikaa ja rahaa kesän muihin menoihin.

Kun teet ruokatilausta kesällä, muistathan ottaa nämä seikat huomioon:

Ruoan verkkokaupassa voi olla vilkasta

Suosittelemme tilaamaan ruokaostokset hyvissä ajoin. Pitkään säilyviä ruokia ja juomia voi hyvin tilata jo ennakkoon. Näin voimme varmistaa tuotteiden paremman saatavuuden, ja helpotat myös omaa taakkaa, kun osa ostoksista on tehty ajoissa.

Tuotteet kerätään keräyspäivänä

Haluamme muistuttaa, että tuotteet kerätään toimituspäivänä, vaikka tekisit tilauksen monta päivää etukäteen. Tilaukset sisältävät aina tuoreet tuotteet. Tuotteiden valikoima ja saatavuus määräytyvät siis tilauspäivän sijaan toimituspäivän mukaan.

Tilauksen muokkaaminen

Suosittelemme, että teet tarvittavat muokkaukset tilaukseesi hyvissä ajoin. Tilausviestistä näet viimeisen ajankohdan muokkaus mahdollisuudelle.

Tee tilaus jo 30 päivän päähän

Voit tehdä tilauksen maksimissaan 30 päivän päähän. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet tilauksen tekemistä ja varmista juuri sinulle sopiva toimitusaika ajoissa.

Isot määrät yksittäisiä tuotteita

Osaan kesäsesongin tuotteista kohdistuu juhannuksen alla valtava kysyntä. Vaikka teemme kaikkemme ennustaaksemme kysynnän oikein ja varautuaksemme riittävällä tuotemäärällä, voi jokin yksittäinen tuote loppua tilapäisesti. Yleensä myymälästä löytyy vastaava tuote esimerkiksi toiselta valmistajalta. Varmistathan siis tilatessasi, että olet antanut meille luvan korvata tuotteen, jos ehdottomasti haluat sen saada, vaikka se olisikin eri merkkinen. Kerääjämme toimivat huolellisesti tuotteiden korvaamisessa.

Nopeuta ostosten tekoa

Olemme koonneet verkkokauppaamme valmiiksi kesän tuoteryhmiä nopeuttamaan ruokaostoksiasi. Voit lisätä niiden kautta helposti tuotteita ostoskoriisi. Tutustu tästä ajankohtaisiin tuotesuosituksiin

Tarkista oman mökkipaikkakuntasi toimittavat myymälät tai noutopisteet tästä klikkaamalla

Lue lisää