Neljä ylivertaista vinkkiä, joilla pääset joulun valmisteluissa helpommalla

Joulu on juhlan aikaa ja yksi vuoden tärkeimmistä juhlista. Mutta jouluvalmistelut eivät kuulu kaikkien lempiharrastuksiin. Muutamalla näppärällä vinkillä pääset joulun valmisteluissa helpommalla.

Yksi joulun 2022 hittituotteista on ruoan verkkokauppa. Tekemällä ruokaostokset verkossa, säästät aikaa ja rahaa. Voit tilata ruoat suoraan kotiin tai kaupan noutopisteeseen, josta voit käydä itse hakemassa sinulle kerätyt tuotteet. Jos suuntaatte jouluksi mökille, voit tilata joulun ruokaostokset matkalla olevaan kauppaan ja kylmätuotteetkin säilyvät sopivan kylminä.

Miten päästä jouluvalmisteluissa helpommalla? Ota tästä neljän kohdan lista, jolla pääset joulun valmisteluissa ja joululahjoissa hitusen helpommalla.

Vinkki 1: Varaa toimitusaika ajoissa

Ruoan verkkokaupassa joulun toimitusajat ovat avautuneet. Suosituimmat toimitusajat jouluviikolle varataan nopeasti täyteen, mutta pienellä kikalla pääset valitsemaan sinulle sopivan toimitusajan.

Valitse toimitusaika

Lisää ostoskoriisi muutama tuote, valitse myymälä, valitse toimitusaika ja vahvista tilaus. Näin toimitusaika säilyy sinulla ja voit täydentää tilaustasi muilla tuotteilla. Voit muokata ja täydentää tilaustasi – myymälästä riippuen – jopa tilausta edeltävään iltaan asti. Näet tilausvahvihtuksesta mihin asti voit muokata tilaustasi.

Lataamalla S-kaupat-sovelluksen puhelimeesi saat muistutuksen, kun tilauksen muokkausaika on päättymässä. Näin tiedät, milloin ruokatilauksen pitää olla valmis.

Lataa sovellus 

Vinkki 2: Tilaa pidempään säilyvät tuotteet jo joulua edeltäville viikoille ja tee täydennysostokset helposti verkossa

Joulun juhlaillalliseen panostetaan. Monelle joulukinkku on kunkku ja joulukaloista ei tingitä, joten joulupöydän herkut saattavat olla lahjojakin tärkeämpiä. Jotta jouluillallinen onnistuu, kannattaa jouluillallisen tärkeimmille tuotteille tilata toimitus hyvissä ajoin.

Jotta voit olla varma, että joulupöydässä on kotimainen joulukinkku, kinkku kannattaa tilata jo edeltäville viikoille ennen joulua. Sama kalojen kanssa. Tilaamalla tuotteet joulua edeltäville viikoille varmistat, että haluamasi herkut notkuvat joulupöydässä. Joulun tuotteet kannattaakin tilata kahdessa erässä, ensin tilata laatikot, kinkut ja muut herkut. Sen jälkeen tilata muut joulun täydentävät tuotteet helposti verkosta vieläpä vaikka jouluaatolle.

Tuotteet kerätään toimituspäivänä, joten tuotteiden valikoima ja saatavuus määräytyvät tilauspäivän sijaan toimituspäivänä. Erityisesti joulun sesonkina saatavuus voi suosituissa tuotteissa vaihdella nopeastikin. Tämän takia tilausvaiheessa kannattaa antaa lupa korvata tuotteita ja kertoa rohkeasti toiveet korvauksiin liittyen.

Samalla säästät selkää. Ei tarvitse kantaa kivennäisvesiä, mehuja, laatikoita, hedelmiä tai konvehteja, vaan ne voi tilata suoraan verkkokaupasta. Ammattitaitoiset kerääjät valitsevat sinulle tuoreimmat tuotteet ja juuri haluamasi määrän. Saat yhtä tuoreet leivät ja kypsät hedelmät kuin olisit itse keräämässä. Ilman ruuhkaa ja jonotusta.

Tutustu joulun tuotteisiin

Vinkki 3: Tee joulun ruokatilaus S-marketista

Joulu on jo ovella ja ruokatilaukset tekemättä? Ei hätää, S-marketista löydät hyvällä ajoituksella toimitusajan jopa jouluviikolle. Lähikaupasta, kuten Alepasta ja Salesta, tilaat tuotteet jopa tunnin pikatoimituksella.

Etenkin täydennysostoksia varten löydät S-marketista kaiken tarvittavan. Laajasta jopa 10 000 tuotteen valikoimasta löydät hedelmät, laatikot, rosollit, glögit, kahvit ja teet, kalat sekä kinkut. Konvehteja ja muita joulun herkkuja unohtamatta.

Valitse S-kaupoista myymäläksi S-market ja tee ruokaostokset silloin kun sinulle sopii, kotisohvalta, työpaikalta, matkalla mökille, lasten mentyä nukkumaan – ihan milloin tahansa.

Vinkki 4: Joululahjaksi herkkukori tai ruokalahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Aineettomat lahjat ovat olleet suosiossa jo pitkään. Tavaran asemesta on ostettu elämyksiä, kodin siivousta sekä lahjakortteja. Aineettomat lahjat sopivat erittäin hyvin hänelle, jolla on jo kaikkea.

Ruokatilausten yhteydessä tilaat myös joululahjat. Valmisteletko lahjan itse vai miltä kuulostaisi valmiiksi koostettu herkkukori joululahjaksi? Ruokalahjat sopivat herkkusuille. Herkkutuotteet ja herkkukori ovat hyvin henkilökohtaisia lahjoja, joista riittää iloa useaksi päiväksi sekä pitkälle jopa uuden vuoden juhlintaan asti. Itse tehty joululahja on ainutlaatuinen lahja, jolla ilahdutat taatusti.

S-kaupoista löydät runsaat herkkukorit, tyylikkäät konvehtirasiat sekä muut herkkutuotteet. Ruoan verkkokaupasta tilaat kaikki, mitä itse tehtyihin ja valmiisiin ruokalahjoihin tarvitset.

Mitäpä jos tilaisit pikkujoululahjat S-kaupoista? Itse koottava piparkakkutalo? Pikkujoulujen naposteltavat ja aattoillan konvehdit? Lähetä joulutervehdyksen kotiin kannettuna ja tilaa joululahjat S-kaupoista.

Tutustu joululahjavinkkeihin

Katso myös