S-kaupat logo, josta s-kirjain on piparkakun näköinen.
Tuotteet

Ihastu uusiin ominaisuuksiin!

Kehitämme jatkuvasti uusia inspiroivia ja ostamista helpottavia ominaisuuksia S-kaupat.fihin ja S-kaupat-sovellukseen. Kokoamme tälle sivulle vinkkejä, joilla saat ruoan verkkokaupasta kaiken ilon irti. Muista päivittää sovellus, jotta saat uudet ominaisuudet käyttöösi.

Uusinta uutta

Tarkista bonustilanteesi

Julkaisimme upean ominaisuuden kaikkien asiakasomistajien iloksi. Klikkaa sivun yläreunan ihmishahmoikonia ja näet sinulle tässä kuussa kertyneen Bonuksen. Voit samalla tarkistaa, kuinka paljon sinulla on vielä matkaa seuraavalle bonustasolle. Bonustiedot näkyvät aina kun olet kirjautuneena S-käyttäjätililläsi ja liittänyt S-Etukorttisi tiliin.

Luo S-käyttäjätili täällä 

Aiemmin julkaistuja ominaisuuksia

Paljonko mahtuu pieneen robottiin?

Näet nyt sovelluksen ostoskorissa palkin, josta selviää kuinka paljon ostoksia robotin kyytiin vielä mahtuu. Lisäsimme sovellukseen myös kartan, josta näet näppärästi robottien kuljetusalueet.

Lataa S-kaupat-sovellus  

Tallenna tuotteita ostoslistoillesi

Tämä on tosi kätevä ominaisuus, jonka ansiosta voit vaikkapa luoda oman listan resepteille, sesongin tuotteille tai vaikkapa viikon vakiotuotteille.

Avaa ostoslistasi

Suodata tuotteita tuotehaussa

Löydät nyt hakutuloksista ja tuotekategorioista suodattimet, joilla voit rajata joukosta näppärästi esimerkiksi gluteenittomat tai vegaaniset tuotteet.

Katso esimerkki gluteenittomista tuotteista

Ostohistoriaasi hyödyntävät tuotesuositukset

Kirjaudu sisään ja löydät myös kivijalkakaupoista kertyneeseen ostohistoriaasi perustuvat tuotesuosikit. Suosittelemme tekoälyn avulla myös uutuuksia ja muiden ostamia tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Katso mitä suosittelemme juuri sinulle

Hei, saitko idean?

Jos sinulla on mielessäsi jokin palvelumme koskeva palaute tai peräti kehitystoive, kerro siitä ihmeessä meille. Me rakastamme palautetta ja kaikenlaisia ideoita!

Kerro ideasi täällä