Etumatkaa ruoanlaittoon - Via Kasvimaa

Kasvikset mukaan ruoanlaittoon vaivattomasti!

Säästä aikaa ja turhaa kotihävikkiä ja ota kokkailuihin mukaan Via Kasvimaan tuoreet valmiiksi kuoritut, pilkotut ja pestyt perunat sekä vihannekset.

card-image-undefined

Keitot: Keittoaineksilla loihdit herkulliset kasvissosekeitot helposti kotona. Pakkauksessa on mukana huolella mietitty yhdistelmä vihannesten lisäksi myös mausteita. Ainekset laitetaan kattilaan ja lisätään neste, keitetään, soseutetaan ja voilà!

Uunikasvikset ja perunat: Ruoan lisuke valmistuu näillä uunikasviksilla ja perunoilla kuin itsestään, ilman työlästä pilkkomista, sotkua tai tiskiä. Mukana tuoretta timjamia, valkosipulia ja/tai muita mausteita. Vain kansi pois ja uuniin, sillä rasia kestää uunipaiston.

One pot kasvikset: Kokkauskasvikset tarjoavat oikotien suosittuihin yhden padan ruokiin. Mukana huolella mietityt mausteet.

card-image-undefined

Vartin aikasäästö ruoanlaitossa on tervetullut arjen helpottaja

”Puoli kiloa kasviksia päivässä” on iskostunut mieliimme, mutta silti jääkaapeissamme on usein vain muutama tomaatti, kurkku, salaattia ja pari porkkanaa. Vain joka viides syö kasviksia suositusten mukaisesti. Yksi syy vähäiseen kasvisten määrään lautasillamme on se, että kasvisten monipuolinen käyttö koetaan työlääksi ja aikaa vieväksi. Uudet käyttövalmiit, tuoreet Via Kasvimaa -vihannekset ja juurekset helpottavat ja nopeuttavat jokapäiväistä ruoanlaittoa. Tuotteissa on kuorittu ja pilkottu kasvisten parhaat palat valmiiksi sekoituksiksi, joissa on laadukkaat tuore- ja kuivamausteet mukana.

card-image-undefined

Via Kasvimaa -tuotteissa käytetään satokauden parhaita raaka-aineita

Via Kasvimaa -tuotteiden tuoreista kasviksista vastaa Vihannes-Laitila. Tuotteissa käytetään satokausien mukaan kotimaisia raaka-aineita aina, kun ne ovat sesongin puolesta laadukkaita ja tarvittava määrä saatavilla. Valtaosa Via Kasvimaa -tuotteiden raaka-aineista tulee Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelta. Tuotevalikoima elää satokausien mukaan.