Tuotteet

6x Nestlé Nan 200ml Pro 1 maitopohjainen käyttövalmis äidinmaidonkorvike

6x Nestlé Nan 200ml Pro 1 maitopohjainen käyttövalmis äidinmaidonkorvike

Kaikki NAN-tuotteet
~4,74 €
3,95 €/l
 • Tuotetiedot

  NAN PRO 1 on käyttövalmis, maitopohjainen äidinmaidonkorvike, jota voidaan antaa syntymästä alkaen äidinmaidon lisäksi tai sen sijaan. Se täyttää…

  Valmistusmaa

  Espanja

  Ainesosat

  Vesi, rasvaton MAITO, LAKTOOSI (MAITO), kasviöljyt (auringonkukka, rapsi), vähäsuolainen HERAjauhe (MAITO), 2′-fukosyllaktoosi, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), KALAöljy, Mortierella alpina -öljy, koliinibitartraatti, L-fenyylialaniini, tauriini, inositoli, L-histidiini, L-karnitiini, nukleotidit (adenosiini 5´-monofosfaatti, sytidiini 5´-monofosfaatti, guanosiini 5´-monofosfaatti, uridiini 5´-monofosfaatti), kivennäisaineet (natrium, kalium, kalsium, rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, mangaani, seleeni), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo). Ilman palmyöljyä. Ravintosisältö per 100ml: Linolihappo 556mg, dha 17mg, Alfa-linoleenihappo 46mg, Koliini 22mg, Inositoli 9mg, 2'-fukosyllaktoosi 0,1g, Nukleotidit 2,1mg,  Arakidonihappo (ara) 17mg. Heraproteiini:kaseiini-suhde 70/30. tärkeää! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Jatka siksi imettämistä niin kauan kuin se sujuu hyvin. Nan-korviketta voidaan antaa syntymästä lähtien äidinmaidon lisäksi tai sen sijaan. Se täyttää lapsen ravitsemukselliset tarpeet 6 kk:n ikään saakka. Keskustele asiasta neuvolassa ennen kuin alat käyttää äidinmaidonkorviketta.

  Valmistaja

  Suomen Nestlé Oy

  EAN

  7613287939012
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Ladataan...