Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Pudasjärvellä valmistetut, kotimaiset pizzapohjat ovat esipaistettuja ja helppoja käyttää. Lisää jäisen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Ainesosat
Suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola, jauhonparanne (askorbiinihappo). Kotimaisuusaste 98 %. Valmistettu linjalla, jossa käsitellään myös muita viljoja.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Pakaste, tuote säilyy: - pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen - merkintä Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
UUNISSA: 1. Lämmitä uuni 225 °C:een. 2. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä haluamillasi täytteillä. 3. Paista pizzat uunipellillä leivinpaperin päällä 6-8 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa. MIKROSSA: 1. Täytä pizzapohja haluamillasi täytteillä. 2. Aseta pizza lautaselle ja lämmitä täysteholla (800 W) kunnes juusto on sulanut. Mikroaaltouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 995 kJ / 238 kcal | 11,9% |
Rasvaa | 4,3 g | 6,14% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,3 g | 1,5% |
Hiilihydraattia | 42 g | 16,15% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 0,7 g | 0,78% |
Ravintokuitua | 2,1 g | Ei arvoa |
Proteiinia | 6,7 g | 13,4% |
Suolaa | 1,1 g | 18,33% |