Ladataan...
Ryöpätyt ja pakastetut parsakaalin kukinnot. Parsakaalia voi käyttää sellaisenaan lisäkkeenä, keittoihin, wokkeihin, pataruokiin tai uunissa…
Valmistusmaa
Ainesosat
AINESOSAT: Parsakaali (Espanja)
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Kattilassa: Keitä 1-2 dl vettä ja lisää hieman suolaa sekä jäiset parsakaalin kukinnot. Kuumenna vesi uudelleen kiehuvaksi. Keitä kannen alla 4-5 min. Valuta keitinvesi pois. Mikrossa: Valmista kerrallaan 200-250 g. Kaada jäiset parsakaalit mikronkestävään kannelliseen kulhoon. Kuumenna parsakaalia 5 min (750 W). Sekoita kuumennuksen puolivälissä.
Ladataan...