Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Pinsa Prosciutto. Pinsa on peräisin Rooman valtakunnasta, ja sitä ei pidä sekoittaa pizzaan, koska pohja on aivan erilainen. Valmistusmenetelmän ja…
Valmistusmaa
Ainesosat
AINESOSAT: VEHNÄJAUHO (vehnä: EU ja muu kuin EU), vesi, keittokinkku (sianliha (EU), vesi, suola, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaineet (E 301, E 392), mausteuutteet, savuaromi, säilöntäaine (E 250)), maito , tomaattisose, tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, vehnälese , hiiva, oliiviöljy, vehnämallasjauho , juoksete, hapate, sokeri, oregano, basilika. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Poista kaikki pakkausmateriaalit ja nosta jäinen pinsa uunipellille. Sulata pinsaa 10 min. Kuumenna uuni 225 asteeseen (kiertoilma 200°C). Paista pinsaa uunin keskitasolla 13-15 min, kunnes juusto on sulanut.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 845 kJ / 202 kcal | 10,1% |
Rasvaa | 6,2 g | 8,86% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2 g | 10% |
Hiilihydraattia | 26 g | 10% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 1,2 g | 1,33% |
Proteiinia | 9,9 g | 19,8% |
Suolaa | 1 g | 16,67% |