"Paahteinen possu ja makea karamelli sointuu balilaishenkisen riisin kanssa suussa sulavaksi.” –Tomi Björck. Plumamme on suomalaisen porsaan fileeselästä leikattu hyvin marmoroitunut ohut pala. Se on herkullisen rasvaista, mutta ei liiaksi ja siksi se on erityisen hyvää. Pluma on alun perin Espanjassa kehitetty lihan leikkuu ja se tarkoittaa suomeksi sulkaa.
Valmistusmaa
Ainesosat
Porsaan pluma (porsaanliha (Suomi), jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E 301)), vesi, jasmiiniriisi, kanaliemi (broilerin luut, vesi, sipuli, porkkana, mausteet, suola), vihreä papu, arenga-palmusokeri, porkkana, makea soijakastike (melassi, vesi, soijakastike (vesi, SOIJAPAPU, VEHNÄ, suola), suola, väri (E 150a)), paahdettu sipuli, kookoskerma 2 % (kookoslihauute, vesi), osterikastike (vesi, sokeri, suola, osteriuute (SIMPUKKAUUTE, suola, OSTERIUUTE, vesi, tapiokatärkkelys), maissitärkkelys, väri (E 150c), luontainen aromi), soijakastike (vesi, SOIJAPROTEIINIHYDROLYSAATTI, suola), kookoshiutale 1 %, rypsiöljy, sokeri, inkivääritahna (inkivääri, etikka, soijaöljy, sokeri, suola), valkosipuli, suolapähkinä (MAAPÄHKINÄ, auringonkukkaöljy, suola), chilikastike (sokeri, punainen chili, vesi, etikka, valkosipuli, suola, muunnettu tapiokatärkkelys, sakeuttamisaine (E 415)), MAAPÄHKINÄ, muunnettu tapiokatärkkelys, kuivattu valkosipuli, sitruunaruoho, limemehu (limetäysmehu (tiivisteestä), limeöljy, hapettumisenestoaine (KALIUMDISULFIITTI)), kanelitanko, tähtianis. Lihapitoisuus 27 %, karamellikastiketta 19 %. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja seesaminsiementä.
Valmistaja
EAN