”Syön tänä päivänä yhä kiihtyvällä tahdilla enemmän vihanneksia ja kasvispohjaista ruokaa. Vannoutuneena sekasyöjänä ja kaiken uuden kokeilun haluisena, ajattelin, että meidän tulee tehdä jotain mitä tulevaisuuden syöminen ja kevyempi ravintorikas annos voisi olla.” –Tomi Björck. Tempe on ikivanhan indonesialaisen perinteen mukaan palkokasveista fermentoimalla valmistettu kiinteä kasviproteiinituote, jossa on mieto, pähkinäinen maku ja runsas purutuntuma. Käyttämämme tempe on valmistettu Suomessa. Täyttävää vegaanista salaattia tukevoittaa hummus ja paahdettu bataatti, raikkautta tuovat pikkelöidyt kasvikset.
Valmistusmaa
Ainesosat
Hummus 32 % (kikherne, tahini (SEESAMINSIEMEN), oliiviöljy, vesi, sitruunamehu, valkosipuli, chili, suola, happamuudensäätöaine (E 330), säilöntäaineet (E 211, E 202)), bataatti, tempe- fermentoitu soijapapuvalmiste 14 % (Suomi)(SOIJAPAPU (EU), vesi, sieniviljelmä (riisijauho, homesieni (Rhizopus oligosporus)), happamuudensäätöaine (E 270)), kurkku, punakaali, rypsiöljy, paahdettu paprikamurska (paprika, vesi, suola, viinietikka, sokeri), sokeri, porkkana, riisiviinietikka, punasipuli, valkoviinietikka (sisältää SULFIITTEJA), SEESAMINSIEMEN, merisuola, mausteseos (muscovado-ruokosokeri, muskottipähkinä, inkivääri, juustokumina, mustapippuri, maustepippuri, kaneli, kardemumma, neilikka, kurkuma), persilja, musta SEESAMINSIEMEN, chilipippuri, suola. Pikkelöityjä kasviksia 29 %. Saattaa sisältää pieniä määriä lupiinia, vehnää ja ohraa.
Valmistaja
EAN