”Mikä meitä yhdistää japanilaisiin? Se, että arvostamme hienoja puhtaita makuja. Halusin tehdä japanilaisia upeita makulinjoja kunnioittaen version yhdestä suosikki annoksistani. Yuzu-sitrushedelmän raikkaus tuo mison kanssa tähän herkkuun ihanan uuden twistin.” –Tomi Björck. Salaatin katkaravut ovat käsinkuorittuja, jolloin ne säilyvät mehukkaampina. Yuzun lisäksi raikkautta antavat pikkelöity retikka ja punakaali.
Valmistusmaa
Ainesosat
Peruna (Suomi), salaattisekoitus (romaine ja jäävuorisalaatti), katkarapu 19 % (KATKARAPU (Pandalus borealis, pyyntialue: Luoteis-Atlantti), vesi, suola, happamuudensäätöaineet (E 330, E 331), säilöntäaineet (E 211, E 202), sokeri), punakaali, majoneesi (rypsiöljy, KANANMUNA ja KANANMUNANKELTUAINEN (ulkokanan), viinietikka, vesi, suola, sokeri, sakeuttamisaine (E 412, E 415), sitruunamehutiiviste, aromi, paprikauute), kurkku, pikkelöity retikka (retikka, vesi, suola, makeutusaineet (E 951, E 954, E 950), aromivahvenne (E 621), säilöntäaineet (mm. NATRIUMDISULFIITTI), värit (E 160a, E 101)), omenaviinietikka (sis. SULFIITTEJA), sokeri, miso 0,8 % (SOIJAPAPU, vesi, riisi, suola), mirin-maustekastike (glukoosisiirappi, vesi, etikka, riisialkoholi, sokeri, sokeriruokomelassi), yuzu-sitrushedelmä 0,4 %, furikake nori (SEESAMINSIEMEN, paahdettu merilevä), merisuola, ruohosipuli, riisiviinietikka, suuruste (muunnettu perunatärkkelys, perunatärkkelys, maltodekstriini, sakeuttamisaine (E 412), auringonkukkaöljy), suola. Perunasalaattia 46 %. Sisältää aspartaamia (fenyylialaniinin lähde).
Valmistaja
EAN