Kylmäsavukirjolohifilee siivuina on suosittu ja helppo tuote monenlaiseen ruoanlaittoon, oli sitten kyse keitoista tai pastoista, kalapöydistä tai aamiaisleivistä. Kalaneuvoksen kylmäsavukirjolohifileet valmistetaan aina tuoreesta raaka-aineesta, ei pakasteesta.
Kirjolohen punertava liha on ruokakalana monikäyttöistä ja terveellistä, sillä se sisältää hieman norjalaista lohta vähemmän rasvaa. Kylmäsavukirjolohifilee siivuina on ravitsemuksellisesti huippuluokkaa ja sen lihassa on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja.
Valmistusmaa
Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola, happamuudensäätöaineet (E326, E262). Voimakassuolainen. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä. Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja. Mikäli tuotetta on kausiluonteiseti säilytetty pakasteena, on etiketissä maininta: säilytetty pakasteena, ei saa pakastaa uudelleen.
Valmistaja
EAN