Ladataan...
Kansi pois ja grilliin! Kariniemen Kananpojan Gillivalmis koipipala pippurinen BBQ on maistuva ratkaisu helppoon, onnistuneeseen grillaamiseen.…
Valmistusmaa
Allergeenit
Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja
Ainesosat
suomalainen broilerin koipipala (85%), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. sipuli, paprika, valkosipuli, setsuaninpippuri, mustapippuri, kaneli, chili), jodioitu suola, punaviinietikka, tomaatti, väkiviinaetikka, aromit (mm. savu), karamellisoitu sokeri, melassijauhe, kasvikuitu (psyllium,herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211).
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Ota koipipalat huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä koipipalat pakkauksessaan kypsäksi uunissa 200 °C n. 50 min tai grillissä n. 40 min välillä käännellen."
Ladataan...