Ladataan...
Kariniemen Kananpojan marinoitu koipipala on herkullista ja helppoa sormisyötävää. Koipipalat voi kypsentää grillissä, uunissa tai airfryerilla.…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, maissitärkkelyssiirappi, etikka, jodioitu suola, sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), kasvikuitu (psyllium, herne), aromit (mm. korianteri, muskottipähkinä), happamuudensäätöaine (maitohappo). Laktoositon. Gluteeniton. Runsasproteiininen. Broilerin alkuperä Suomi.
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 °C n. 50 min
Ladataan...