Ladataan...
Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Bellmannin pannu on valmis täyteläinen ateria. Ruokaisassa ateriassa on maustettuja paistisuikaleita,…
Valmistusmaa
Ainesosat
Peruna, suomalainen broilerin reisiliha (28%), vesi, kanapekoni (suomalainen broileri, vesi, perunatärkkelys, hapettumisenestoaine (E301), savuaromi, E250), sipuli, tomaatti, rypsiöljy, mausteet (mm. chili, sipuli, valkosipuli, jalapeno, oregano), jodioitu suola, aromit (mm. savu), sokeri, muunnettu tärkkelys, kuitu (psyllium, herne), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti). Laktoositon. Gluteeniton. Runsasproteiininen. Broilerin alkuperä Suomi.
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Valmistus: Poista muovikalvo. Kypsennä kanapata pakkauksessaan uunissa 180 °C kypsäksi n. 45 min. Lisää ja sekoita 1 dl kermaa pakkaukseen kypsennyksen jälkeen. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C.
Ladataan...