Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Kotimaista -neljän viljan hiutaleissa on ruis-, vehnä-, kaura- ja ohratäysjyvähiutaleita. Niistä voi valmistaa runsaskuituisen ja maukkaan puuron…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
RUIS-, VEHNÄ-, KAURA ja OHRATÄYSJYVÄHIUTALEET. Rukiin, vehnän, kauran ja ohran alkuperä Suomi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa ja huoneenlämmössä, suojeltava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
NELJÄN VILJAN PUURO (4 annosta): 1 l vettä, 4 dl neljän viljan hiutaleita, ½ tl suolaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää hiutaleet. Keitä puuroa miedolla lämmöllä 8 min välillä sekoittaen. Siirrä kattila pois levyltä ja anna puuron hautua kannen alla vielä muutama minuutti. Mausta puuro suolalla. NELJÄN VILJAN PUURO MIKROSSA (1 annos): 1 dl neljän viljan hiutaleita, 2 dl vettä, ripaus suolaa. Mittaa aineet syvälle lautaselle ja sekoita. Kypsennä mikrossa 800 W:n teholla ilman mikrokupua ensin 1 min, sekoita ja kypsennä vielä 1 min. Sekoita puuro tasaiseksi ja anna tekeytyä hetki ennen syömistä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 1443 kJ / 345 kcal | 17,25% |
Rasvaa | 2,9 g | 4,14% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,6 g | 3% |
Hiilihydraattia | 61 g | 23,46% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 1,1 g | 1,22% |
Ravintokuitua | 14 g | Ei arvoa |
Proteiinia | 11 g | 22% |
Suolaa | 0 g | 0% |