Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Liha ja kasviproteiinit
  3. Porsas
  4. Joulukinkku
Vaihda kieltä
Ändra språk
Kotimaista luuton juhlakinkku n3kg pakaste

Kotimaista luuton juhlakinkku n3kg pakaste

Kaikki Kotimaista-tuotteet
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Noin20,70 €
Vertailuhinta 6,90 €/kg

Tuotetiedot

Pieni luuton juhlakinkku, harmaasuolattu raakalihavalmiste, lisätty vettä. Pakaste.

Valmistusmaa

Suomi

Ainesosat

porsaan kinkku (85 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Lihan alkuperä Suomi

Valmistaja

Atria Suomi Oy

Valmistuttajan tiedot

SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi

EAN

2357311800002

Ominaisuudet

Säilytysohje

PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Käyttöohje

KYPSENNYS: Anna sulaa jääkaapissa 2–3 vrk. Ota huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistoa. Anna sisälämpötilan nousta n. 10 asteeseen. Poista muovikääre ja siirrä kinkku verkkoineen kamarapuoli ylöspäin paistopussiin uunipannun päälle. Sulje pussi ja leikkaa pieni ilmareikä pussin yläkulmaan. Työnnä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista 100–125 asteessa 75–80 asteen sisälämpöön. Aikaa kuluu n. 60–70 min/kg. Anna kypsän kinkun jäähtyä paiston jälkeen 15–20 minuuttia. Poista pussi ja ota liemi halutessasi talteen kastiketta varten. Poista kinkusta verkko ja nahka sekä osa silavaa. Levitä kinkun pintaan ohuesti sinappia ja ripottele korppujauhoja. Ruskista 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Ravintosisältö

Ravintoarvoilmoitus100g/100mlRI*
Energiaa937 kJ / 224 kcal11,2%
Rasvaa18 g25,71%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja6,6 g33%
Hiilihydraattia0 g0%
Hiilihydraattia, joista sokereita0 g0%
Ravintokuitua0 gEi arvoa
Proteiinia15 g30%
Suolaa1,8 g30%

Sijainti myymälässä

Ladataan...