Ladataan...
Kalawursti - makkara kotivesiltä! Kalawurstit ovat suomalaisesta kirjolohesta ja villikaloista tehtyjä, reilusti maustettuja kunnon makkaroita…
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Kalat
Ainesosat
KIRJOLOHI (viljelty, Suomi), villiKALA vaihtelevin osuuksin (mm. SÄRKI, AHVEN, MUIKKU,SILAKKA), rypsi-/rapsiöljy, vesi, KANANMUNAN VALKUAINEN, perunajauho, mausteet (mm. pippurit, meirami, kumina, muskotti), luontaiset aromit (mm sitruuna, yrtit) suola, sitruskuitu, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), kaliumkarbonaatti, dekstroosi. Kasvipohjainen kuori: vesi, stabilointiaineet (natriumalginaatti, guarkumi, arabikumi)
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys viileässä max +6°C.
Käyttöohje
Kuumenna Kalawurstit ja käytä kuten perinteisiäkin makkaroita. Grillaa, paista tai kuumenna uunissa/airfryerissa. Tee makkaroihin muutama viilto tai pistele ne veitsenkärjellä. Grillaa tai paista keskilämmöllä noin 5 - 10 minuuttia: kalawurstit ovat valmiita, kun kuulet tutun makkaramaisen pihinän ja kuoressa on mukava väri. Syötävä kasvipohjainen kuori on parhaimmillaan paistettuna, jolloin siitä tulee rapsakka ja napsahtava.
Ladataan...