Tuotteet
Palmolive Men Pure Arctic antiperspirantti spray 150ml

Palmolive Men Pure Arctic antiperspirantti spray 150ml

Kaikki Palmolive-tuotteet
~2,85 €
19,00 €/l
 • Tunne olosi itsevarmaksi aamusta iltaan Palmolive Men Pure Arctic -antiperspirantti sprayn avulla, joka pitää olosi raikkaana ja puhtaana koko päivän…

  Valmistusmaa

  Italia

  Ainesosat

  Isobutane, Butane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Dimethicone, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol.

  Valmistaja

  Colgate-Palmolive Oy

  EAN

  8718951485730
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
 • Säilytysohje

  Varoitus: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille.

  Käyttöohje

  Käyttöohjeet: Käytä vain terveelle iholle ja lopeta käyttö jos ihoärsytystä ilmaantuu. Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä pullo pystyasennossa 15cm etäisyydellä kainalosta ja suihkuta. Anna kuivua ennen pukeutumista.

Ladataan...