Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Pakasteet
  3. Leivonnais- ja leipäpakasteet
  4. Taikinat
Vaihda kieltä
Ändra språk
Porokylän Pannupizzapohja 3 x 240 g | 720 g pakaste

Porokylän Pannupizzapohja 3 x 240 g | 720 g pakaste

Kaikki Porokylän-tuotteet
  • Avainlippu
Noin3,79 €
Vertailuhinta 5,26 €/kg

Tuotetiedot

Käyttövalmis laktoositon pannupizzapohja on helppo ja maukas pohja pizzallesi. Sulata muhkea pizzapohja ja lisää haluamasi täytteet. Tarkemmat…

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä

Ainesosat

VEHNÄjauho (Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, hiiva, sokeri, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300), VEHNÄGLUTEENI. Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, kauraa, ohraa, maitoa ja kananmunaa.

Valmistajan tiedot

Porokylän Leipomo Oy
Kyrönrannankatu 2, 75500 Nurmes

EAN

6416192022029

Ominaisuudet

Säilytysohje

Pakaste. Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Käyttöohje

Ota pizzapohjat sulamaan n. tunti ennen käyttöä. Lisää haluamasi pizzatäytteet ja paista 225–250°C asteessa n. 10–20 minuuttia. Mikäli haluat pellillisen pizzaa, aseta tarvittava määrä pizzalevyjä vierekkäin uunipellille. Saat pizzapohjalle lisää kuohkeutta kohottamalla sulaneita taikinalevyjä liinalla peitettynä ennen täyttöä. Voit myös kaulata tai-kinasta ohuempia pohjia makusi mukaan. Paisto-ohjeet ovat viitteellisiä.

Ravintosisältö

Ravintoarvoilmoitus100g/100mlRI*
Energia1112 kJ / 266 kcal13,3%
Rasvaa7,3 g10,43%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja0,6 g3%
Hiilihydraattia41 g15,77%
Hiilihydraattia, joista sokereita0,8 g0,89%
Ravintokuitua2,2 gEi arvoa
Proteiinia7,1 g14,2%
Suolaa0,8 g13,33%

Sijainti myymälässä

Ladataan...