Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Pakasteet
  3. Leivonnais- ja leipäpakasteet
  4. Taikinat
Vaihda kieltä
Ändra språk
Porokylän Pizzataikina 2 kpl / 400 g gluteeniton

Porokylän Pizzataikina 2 kpl / 400 g gluteeniton

Kaikki Porokylän-tuotteet
  • Avainlippu
Noin2,89 €
Vertailuhinta 7,23 €/kg

Tuotetiedot

Käyttövalmis pakastepizzataikina gluteenittomaan leivontaan

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Kaura

Ainesosat

vesi, riisijauho (EU ja ei-EU), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunahiutale, psyllium, hiiva, sokeri, jodioitu suola, stabilointiaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.

Valmistajan tiedot

Porokylän Leipomo Oy
Kyröönrannankatu 2, 75500 Nurmes
013316940

EAN

6416192085086

Ominaisuudet

Säilytysohje

Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Käyttöohje

Sulatus - sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä - jääkaapissa: 10-18 tuntia -huoneenlämmössä: 3–4 tuntia - pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa kylmässä vesihauteessa: noin 2 tuntia - sulatusajat ovat ohjeellisia Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Paista 275 asteessa 8-10 minuuttia. Paistoajat ovat ohjeellisia.

Ravintosisältö

Ravintoarvoilmoitus100g/100mlRI*
Energiaa849 kJ / 203 kcal10,15%
Rasvaa5,3 g7,57%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja0,3 g1,5%
Hiilihydraattia33 g12,69%
Hiilihydraattia, joista sokereita1,3 g1,44%
Proteiinia2,6 g5,2%
Suolaa0,8 g13,33%

Sijainti myymälässä

Ladataan...