Ladataan...

Porokylän Pizzataikina 2 kpl / 400 g gluteeniton
Kaikki Porokylän-tuotteetTuotetiedot
Tuotetiedot
Käyttövalmis pakastepizzataikina gluteenittomaan leivontaan
Valmistusmaa
Allergeenit
Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Kaura
Ainesosat
vesi, riisijauho (EU ja ei-EU), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunahiutale, psyllium, hiiva, sokeri, jodioitu suola, stabilointiaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, soijaa, sinapin- ja seesaminsiemeniä.
Valmistajan tiedot
Porokylän Leipomo Oy
Kyröönrannankatu 2, 75500 Nurmes
013316940
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Sulatus - sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä - jääkaapissa: 10-18 tuntia -huoneenlämmössä: 3–4 tuntia - pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa kylmässä vesihauteessa: noin 2 tuntia - sulatusajat ovat ohjeellisia Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Paista 275 asteessa 8-10 minuuttia. Paistoajat ovat ohjeellisia.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100g/100ml | RI* |
---|---|---|
Energiaa | 849 kJ / 203 kcal | 10,15% |
Rasvaa | 5,3 g | 7,57% |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,3 g | 1,5% |
Hiilihydraattia | 33 g | 12,69% |
Hiilihydraattia, joista sokereita | 1,3 g | 1,44% |
Proteiinia | 2,6 g | 5,2% |
Suolaa | 0,8 g | 13,33% |