Ladataan...
Sipulin- ja tomaatinmakuinen dippisekoitus. Valmistusohje: Sekoitetaan 200 g:aan ranskankermaa, hapankermaa tms. Valmis dippi säilytetään…
Valmistusmaa
Ainesosat
AINESOSAT: Sokeri, muunnettu perunatärkkelys, suola, aromi (sisältää maitoa ), maitoproteiini , maitojauhe , kermajauhe ( kermajauhe , rasvaton maitojauhe , stabilointiaine (E 450), hapettumisenestoaine (E 304)), sipulijauhe 8%, tomaattijauhe 7% ( Espanja ), juustojauhe , dekstroosi, kuivattu persilja, maltodekstriini, happo (E 330), paakkuuntumisenestoaine (E 551). Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ohraa, sinappia, selleriä ja maapähkinää. Sipulin alkuperämaa: Intia ja/tai Egypti.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: Kuivassa. Huoneenlämmössä.
Ladataan...