Ladataan...
Pinsa on peräisin Rooman valtakunnasta, ja sitä ei pidä sekoittaa pizzaan, koska pohja on aivan erilainen. Valmistusmenetelmän ja erityisen…
Valmistusmaa
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, kinkku 12% (sianliha (EU), vesi, suola, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaineet (E 301, E 392), mausteuutteet, savuaromi, säilöntäaine (E 250)), mozzarellajuusto 10% (MAITO (EU), suola, mikrobiperäinen juoksete, hapate), paseerattu tomaatti, tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, VEHNÄLESE, oliiviöljy, hiiva, VEHNÄMALLASJAUHO, sokeri, oregano, basilika.|Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. 100 g pinsaa sisältää 65 g pohjaa.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18°C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Poista kaikki pakkausmateriaalit ja nosta jäinen pinsa uunipellille. Sulata pinsaa 10 min. Paista 225°C asteessa (kiertoilmauuni 200°C) uunin keskitasolla 13-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Ladataan...