Ladataan...
Italialaisissa Giovanni Ranan tuorepastaresepteissä käytetään vapaan kanan munia ja ne ovat säilöntäaineettomia. Tortellonit muistuttavat muodoltaan…
Valmistusmaa
Allergeenit
Äyriäiset, Muna, Kalat, Maito, Pähkinä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Selleri, Ohra, Mantelit, Cashewpähkinät, Hasselpähkinät, Pistaasipähkinä, Saksanpähkinä, Nilviäiset, Vehnä
Ainesosat
Täyte 53%: pinaatti 25%, ricotta JUUSTO 18% (HERA, MAITO, suola), korppujauho(pehmeä VEHNÄJAUHO, vesi, suola, hiiva), kasvikuidut, KERMA, mascarponeJUUSTO,auringonkukkaöljy, voi, Parmigiano Reggiano JUUSTO, HERAjauhe, tärkkelystä, suola,luontaiset aromit (sisältää MAITO, VEHNÄ ja OHRA), sokeri, valkosipuli.Pasta 47%: VEHNÄjauho, KANANMUNA 30%, durumVEHNÄsemolina.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytä jääkaapissa + 4/6 °C:ssa.
Käyttöohje
Käytä 3 päivän kuluessa avaamisesta.
Ladataan...