Karjalaismummolan ruokamuistoista, leivinuunin lämmöstä ja kaipuusta Karjalaan tuunattu moderni makumatka leipomisen ytimeen.
Riisipuuroa, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa.
Turussa Leipomo Rostenilla valmistettaviin Rostiksiin käytetään vain Munaxin suomalaisia vapaan kanan munia, vain Fazerin Myllyn Rostenia varten sopimusviljelyttämiä, kestävän viljelyn periaatteiden mukaan viljeltyjä kotimaisia rukiita sekä kotimaista vastuullisesti tuotettua Valio kermaa ja voita.
Valmistusmaa
Ainesosat
Vesi, KANANMUNA, täysjyväRUIS (-jauho, -mallas) 18 %, riisi, VEHNÄjauho, laktoositon KERMA, kasvirasva (rypsi tai rapsi), laktoositon VOI, jodioitu suola, aromi. Suolapitoisuus 1,1%.
Valmistaja
EAN