Tuotteet

Semper BabySemp1 Maitopohjainen äidinmaidonkorvike syntymästä alkaen, jauhe 500g

Semper BabySemp1 Maitopohjainen äidinmaidonkorvike syntymästä alkaen, jauhe 500g

Kaikki Semper-tuotteet
~7,75 €
15,50 €/kg
 • Maitopohjaista BabySemp 1 äidinmaidonkorviketta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lastenlääkäreiden…

  Valmistusmaa

  Tanska

  Allergeenit

  Kalat, Maito, Soijapavut

  Ainesosat

  Rasvaton MAITO (Ruotsi), LAKTOOSI, KERMA, auringonkukkaöljy, galakto-oligosakkaridi GOS (LAKTOOSISTA), MAITOrasvaa sisältävä heraproteiini (sis. maitorasvapallosen solukalvoa (MFGM), fosfolipidit, gangliosidit, glykoproteiinit), rapsiöljy, kookosöljy, heraproteiini (MAIDOSTA), kivennäisaineet (natrium, kalium, kloridi, kalsium,fosfori, magnesium, rauta, sinkki, kupari, mangaani, seleeni, jodi), KALAöljy, koliini, emulgointiaineet (SOIJAlesitiini),vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo), kasviöljy (leväsieni (M. alpina)), tauriini, inositoli, nukleotidit (sytidiini 5´-monofosfaatti, uridiini 5´-monofosfaatti,adenosiini 5´-monofosfaatti, guanosiini 5´-monofosfaatti, inosiini 5´-monofosfaatti), L-karnitiini. 100 ml valmista seosta sisältää 1,2 g maitorasvaa. TÄRKEÄÄ! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Mikäli imetystä pitää täydentää tai lasta ei imetetä, voidaan äidinmaidonkorviketta käyttää lapsen syntymästä lähtien. Konsultoi aina neuvolaa tai lastenlääkäriä, mikäli tarvitset ohjeita tai tukea lapsesi ravitsemukseen liittyen.

  Valmistaja

  Semper AB

  EAN

  7310100330017
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
 • Säilytysohje

  Säilytys: Kuivassa, valolta suojattuna, normaalissa huoneenlämmössä. Säilytä aina jauhe alkuperäispakkauksessa.

  Käyttöohje

  Käytä äidinmaidonkorviketta neuvolan ohjeiden mukaan. Pakkauksen annostelu ja säilytysohjeiden tarkka noudattaminen on lapsen terveyden kannalta tärkeää. Pese kädet aina ennen kuin valmistat BabySemp 1 äidinmaidonkorviketta. Varmista, että tutti, pullo ja kattila ovat puhtaita. Keitä kylmä vesi. Anna jäähtyä syöntilämpötilaan (n. 40 °C). Mittaa vesi tuttipulloon. Lisää oikea määrä jauhetta tasapäisinä mittalusikallisina pulloon. Sulje pullo ja ravista, kunnes jauhe on liuennut.Tarkista lämpötila tiputtamalla muutama pisara ranteen sisäpuolelle. Maista aina ennen tarjoamista.Tarjoa heti. Älä säästä syötöstä jäljelle jäänyttä korviketta. Käytä pakkauksessa olevaa mittalusikkaa! Annostusohjeen tarkka noudattaminen on tärkeää lapsen terveyden kannalta. Liiallinen määrä jauhetta voi aiheuttaa ummetusta ja liian pieni määrä jauhetta puolestaan johtaa riittämättömään energian ja ravintoaineiden saantiin.

 • Ravintoarvoilmoitus per
  100g/100ml
  RI*
  Energiaa
  2125 kJ / 508 kcal
  25,4%
  Rasvaa
  27 g
  38,57%
  Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
  9,7 g
  48,5%
  Hiilihydraattia
  55 g
  21,15%
  Hiilihydraattia, joista sokereita
  54 g
  60%
  Ravintokuitua
  2,3 g
  Proteiinia
  10 g
  20%
  Suolaa
  0,4 g
  6,67%
  * Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal).

Ladataan...