Tuotteet
Semper BabySemp1 Maitopohjainen äidinmaidonkorvike syntymästä alkaen, jauhe 500g

Semper BabySemp1 Maitopohjainen äidinmaidonkorvike syntymästä alkaen, jauhe 500g

Kaikki Semper-tuotteet
~5,75 €
11,50 €/kg
Tuotetiedot

Maitopohjaista BabySemp 1 äidinmaidonkorviketta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lastenlääkäreiden…

Valmistusmaa

Tanska

Allergeenit

Kalat, Maito, Soijapavut

Ainesosat

Rasvaton MAITO (Ruotsi), LAKTOOSI, KERMA, auringonkukkaöljy, galakto-oligosakkaridi GOS (LAKTOOSISTA), MAITOrasvaa sisältävä heraproteiini (sis. maitorasvapallosen solukalvoa (MFGM), fosfolipidit, gangliosidit, glykoproteiinit), rapsiöljy, kookosöljy, heraproteiini (MAIDOSTA), kivennäisaineet (natrium, kalium, kloridi, kalsium,fosfori, magnesium, rauta, sinkki, kupari, mangaani, seleeni, jodi), KALAöljy, koliini, emulgointiaineet (SOIJAlesitiini),vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo), kasviöljy (leväsieni (M. alpina)), tauriini, inositoli, nukleotidit (sytidiini 5´-monofosfaatti, uridiini 5´-monofosfaatti,adenosiini 5´-monofosfaatti, guanosiini 5´-monofosfaatti, inosiini 5´-monofosfaatti), L-karnitiini. 100 ml valmista seosta sisältää 1,2 g maitorasvaa. TÄRKEÄÄ! Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Mikäli imetystä pitää täydentää tai lasta ei imetetä, voidaan äidinmaidonkorviketta käyttää lapsen syntymästä lähtien. Konsultoi aina neuvolaa tai lastenlääkäriä, mikäli tarvitset ohjeita tai tukea lapsesi ravitsemukseen liittyen.

Valmistaja

Semper AB

EAN

7310100330017
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys: Kuivassa, valolta suojattuna, normaalissa huoneenlämmössä. Säilytä aina jauhe alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohje

Käytä äidinmaidonkorviketta neuvolan ohjeiden mukaan. Pakkauksen annostelu ja säilytysohjeiden tarkka noudattaminen on lapsen terveyden kannalta tärkeää. Pese kädet aina ennen kuin valmistat BabySemp 1 äidinmaidonkorviketta. Varmista, että tutti, pullo ja kattila ovat puhtaita. Keitä kylmä vesi. Anna jäähtyä syöntilämpötilaan (n. 40 °C). Mittaa vesi tuttipulloon. Lisää oikea määrä jauhetta tasapäisinä mittalusikallisina pulloon. Sulje pullo ja ravista, kunnes jauhe on liuennut.Tarkista lämpötila tiputtamalla muutama pisara ranteen sisäpuolelle. Maista aina ennen tarjoamista.Tarjoa heti. Älä säästä syötöstä jäljelle jäänyttä korviketta. Käytä pakkauksessa olevaa mittalusikkaa! Annostusohjeen tarkka noudattaminen on tärkeää lapsen terveyden kannalta. Liiallinen määrä jauhetta voi aiheuttaa ummetusta ja liian pieni määrä jauhetta puolestaan johtaa riittämättömään energian ja ravintoaineiden saantiin.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
2125 kJ / 508 kcal
25,4%
Rasvaa
27 g
38,57%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
9,7 g
48,5%
Hiilihydraattia
55 g
21,15%
Hiilihydraattia, joista sokereita
54 g
60%
Ravintokuitua
2,3 g
Proteiinia
10 g
20%
Suolaa
0,4 g
6,67%

Ladataan...