Tuotteet
Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmiste 200 ml UHT

Valio Tuuti® 2 maitopohjainen vieroitusvalmiste 200 ml UHT

Kaikki Tuuti-tuotteet
~0,69 €
3,45 €/l
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Tuotetiedot

Valio Tuuti® 2 vieroitusvalmistetta voidaan käyttää osana lapsen monipuolistuvaa ruokavaliota 6 kk iästä alkaen lisämaitona tai jos imettäminen ei…

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Kalat, Maito

Ainesosat

Hera (tuore MAITO), vesi, rasvaton MAITO, laktoosi (MAITO), KERMA, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), KALAÖLJY, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), vitamiinit (A, D3, E, K, tiamiini, riboflaviini, niasiini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo, C), kivennäisaineet (kalsium, kalium, natrium, rauta, sinkki, kupari, jodi, seleeni, mangaani), inositoli, koliini.|Tärkeää! Äidinmaito on parasta ravintoa pienelle lapselle. Imetykseen liittyviin ongelmatilanteisiin saat neuvoja omasta neuvolastasi. Terveydenhuoltohenkilöstö antaa yksilöllistä ohjausta, jos harkitset vieroitusvalmisteen käyttöönottoa. Vieroitusvalmiste soveltuu yli kuuden kuukauden ikäisen imeväisen ravinnoksi siten, että se muodostaa vain osan ruokavaliosta. Ei sovellu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk ikäisille.

Valmistaja

Valio Oy

EAN

6408430492275
Ominaisuudet

Säilytysohje

SÄILYTYS: Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen asti. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa ja käytä 2 vuorokauden kuluessa. KIERRÄTYS: Huuhtele ja litistä. Kierrätä tölkki ja korkki kartonkina.

Käyttöohje

KÄYTTÖOHJE: Varmista että pakkaus on ehjä. Ravista pakkausta. Käytä laimentamattomana. Tarjoa puhtaasta tuttipullosta huoneenlämpöisenä tai lämmitä seuraavasti: -vesihauteessa omassa pakkauksessaan tai tuttipullossa -mikroaaltouunissa tuttipullossa ilman tuttia (HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroaaltouuniin) -sekoita tuote hyvin ja varmista, että se on syöntilämpöistä. Koemaista aina ennen tarjoamista. Heitä kertaalleen lämmitetty, syömättä jäänyt tuote pois. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa käyttö- ja säilytysohjeita. VAROITUS! Varmista, että korkki tai sen alla oleva sinettirengas eivät ole lapsen ulottuvilla. Pieni korkki ja sinettirengas voivat olla vaarallisia alle 3-vuotiaille.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
276 kJ / 66 kcal
3,3%
Rasvaa
3,5 g
5%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
1,4 g
7%
Hiilihydraattia
7,3 g
2,81%
Hiilihydraattia, joista sokereita
7,3 g
8,11%
Proteiinia
1,2 g
2,4%

Ladataan...